2011. október 13., csütörtök

A remete apró örömei

*


**


***


****

14 megjegyzés:

 1. nagyon jó ez a sorozatot :-)

  VálaszTörlés
 2. Milyen jó, az ő életét kifejező fotósorozat. Meg van a kis söre, rádiót hallgat. Elgondolkodok ilyenkor, hogy mit mesélhetett neked amikor fotóztad. Nem könnyű az ilyen típusú fotózás, közel kell kerülnöd az "ember"-hez, hogy jó fotók készüljenek, nem csak kattingatsz

  VálaszTörlés
 3. Megint egy kiváló sorozat! Kiállítás gyanús felvételek!
  Hihetetlen! Hol találsz ilyen fotogén modelleket? :)

  VálaszTörlés
 4. Annyiféleképpen lehet élni... nem látom azt, hogy rossz lenne neki! Biztosan hiányzik persze egy jó pár dolog az életéből, de van benne más, ami nekünk meg nincs meg. Azok a dolgok, amiket ő nélkülöz, minket rabságban tartanak.

  VálaszTörlés
 5. Jó karakteres öreg fószer, érdekes pillanatok. Grat

  VálaszTörlés
 6. Un'altra bellissima sequenza, dettagli che raccontano una vita, mani che lavorano rughe ed espressione di una vita forse non troppo facile

  Stefano

  VálaszTörlés
 7. Ismét egy remek sorozat! Hogy akadsz rá mindig az ilyen jó alanyokra?

  VálaszTörlés
 8. A második kép nagyon beszédes! Szinte hallani a rekedtes hangját. Na de az utolsó kép a hétmérföldes, mindent bejárt csizmával... :)
  Nagyon jók!

  VálaszTörlés
 9. Nagyon jó címet találtál ennek a remek sorozatnak! Tele vannak apró örömökkel.

  VálaszTörlés
 10. Köszönöm Nektek!

  Laci, TiSza a bácsival évekkel ezelőtt találkoztam egy barátunk hétvégi házánál, aminek a közelében van a tanyája, de akkor már majdnem be volt sötétedve és az akkori kompakt gépemmel nem tudtam jó fotót készíteni róla. Azóta tervezgettem, hogy egyszer meglátogatom, elbeszélgetek vele és lefényképezem ha engedi. Most eljött az idő, pár fotós kollégával felkerestük és szívesen fogadott.

  Gábor, nemcsak mesélt, hanem énekelt is! Az ilyen idős, magányos embereknek igen ritkán adatik meg, hogy valakivel beszéljenek, ezért a vendéget szívesen látják.

  VálaszTörlés
 11. Sokan sok mindent elmondtak már az utóbbi képeidről. Szerintem az eddigi legjobbak, amiket láttam tőled! Bravó!

  VálaszTörlés
 12. Remek sorozat...
  Az első két fotót megnéznem ff-ben is...

  VálaszTörlés
 13. Attila, ha nem baj akkor ezeket nem teszem ff-be, ugyanis a színeket nem szoktam bántani, hacsak nincs valami rikító, zavaró árnyalat a képben.

  János ennek igazán örülök. Lassacskán alakul az emberfotózás is és rájövök, hogy szeretem csinálni, főleg, ha a modell is készséges.

  VálaszTörlés
 14. Ismerem a bácsit és nagyon jo fej

  VálaszTörlés