2010. április 25., vasárnap

Régi dolgok



Ez a fotó a máréfalvi fotótábor alkalmával készült, ahová sajnos csak egyetlen napra mehettem el. A fotótábort a székelyudvarhelyi Exposia alkotócsoport szervezte.

8 megjegyzés:

  1. The black and white treatment is just perfect for this.

    VálaszTörlés
  2. Jaj, de jó fotó! Nagyszerű hangulatot áraszt, jó a szekesztés, a dof, minden!

    VálaszTörlés
  3. Thank you very much Keynes!

    TiSza, őszintén örülök, hogy tetszik neked. Nincs gyakorlatom még sem a tárgyfotózásban sem a fehér fekete konverzióban, de talán idővel lesz. Bár a színeket nagyon szeretem.:-)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon klassz fotó! Grat! Üdv. Marcsi

    VálaszTörlés
  5. Mostanában találtam rád és a blogodra, nagyon szépek a fotóid! Én nem vagyok fotós, de ma én is fényképeztem cinkét és rigót. Rád gondoltam, mikor blogomra feltettem. Blogodat végigolvastam szinte, átmelengetett az érzés, mennyire szereted Hargitát, a természetet, a kutyádat, családodat és ezt meg is tudod mutatni képekkel. Nem értek kontraszthoz meg mélység-élességhez, meg ki tudja még mihez, de azt érzem, hogy a képeid negyon jók. Ha gondolod, nézz be hozzám, szeretettel invitállak! www.3fiaalkot.blogspot.com Egy 3 fiús anya Dunakesziről

    VálaszTörlés
  6. Jaj, de szuper! Nagyon tetszik! Olyan szép, egyszerű, olyan tökéletes!

    Nagyon szeretem a fotóidat!

    VálaszTörlés
  7. Örvendek a látogatásaidnak Kati(probalkozas). Én is próbáltam megnézni a blogodat, mert érdekelne, hogy hogy állsz a fotózással, de azt írja ki, hogy a blogod még nem tekinthető meg. Nem tudom, hogy vajon én csinálok valamit rosszul?

    VálaszTörlés