Babérjaim

A bemutatkozásban említett kisebb nagyobb sikereim fotózás terén a következőek:
-Mesterségek, mesteremberek 2010: Első díjat nyertem a "Mesterség titkai" című fotómmal.
-MÜTF fotópályázat 2010: Első díjat nyertem a "Tükörben", "Viszály"(első fotó), "Nézzük hogy megy le a nap"(harmadik fotó), "Boglárka ellenfényben"(harmincadik fotó) című képeimet tartalmazó természetfotó sorozatommal.
-Kortárs magyar fotóművészet 2010: a "Viszály"(első fotó) és "Kirepültem" című fotóimat elfogadták a tárlatra és a katalógusba(56,57 oldalon) is bekerültek.          
-Fotografia-document etnografic 2010: Az "Ők az unokáim" , "A mesterség titkai" és a "Házi kenyér"(második fotó) című képeimet elfogadták a tárlatra és a katalógusba is bekerültek.
-IX. Tarka Fotópályázat 2011: A pályázatra beérkezett 192 alkotásból a zsűri 106 képet talált kiállításra alkalmasnak. Nekem "A legelőn" és az "Anyaság" című fotómat állítják ki. A kiállítás megtekinthető a bonyhádi művelődési központ kiállítótermében 2011 augusztus12.-szeptember 2.-ig.
-XI. Nemzetközi Magyar Fotóművészeti Pályázat 2011: A pályázatra beérkezett 1.626 képből a zsűri 76 fotót talált kiállításra alkalmasnak. Nekem a "Szemben az árral" című képemet állítják ki. A kiállítás egy éven át, több ország több városában fog vándorolni. A MFVSz könyvet ad ki a kiállítás anyagából.
-A székelyudvarhelyi Tourinfo fotópályázata 2011: harmadik díj
-Salonul National de Fotografie FOTOIASI 2011: Két fotómat fogadták el a tárlatra: "Gyöngyös háló"(második fotó) és "Reggel/Dimineata"
-A székelyudvarhelyi Polgármesteri Hivatal által meghirdetett "Arc-élek" fotópályázaton egy portrémat fogadták el, amelyet kiállítottak a tárlaton és a katalógusban is szerepel: "Sebtében"
-Fotografia-document etnografic 2011: egy elfogadott fotó a tárlatra és katalógusba: "Áhitat"
-Digitfoto Galánta 2011: négy elfogadott fotó: "Gyöngyös háló"(második fotó), "Haragban", "A nyár pillanatai"(harmadik fotó), "Cseppekben"(harmadik fotó).
-Találkozások Bulgáriával 2011: Az "Aranyhomok" című fotómmal harmadik díjat nyertem a tájkép kategóriában.
-Alkonyattól-pirkadatig fotópályázat 2012: a "Cseppekben"(harmadik fotó) és "Ébredés"(második fotó) című képeimet mutatják be a tárlaton a pályázatra beküldött munkák közül.
-A Milvus negyedik nemzetközi természetfotó pályázata 2012: A 17 országból 90 fotós 532 fotójából kiválasztott 54 kép között, amelyeket a kiállításon bemutatnak, nekem is van egy képem: "Puskaporos hangulatban" (második fotó)
-XII Nemzetközi Magyar Fotópályázat 2012: A beküldött 1019 fotóból 76 alkotást mutatnak be a kiállításon, melyek közt az enyém: "Puskaporos hangulatban" (második fotó)
-A székelyudvarhelyi 2012-es Gyümölcsfesztivál alkalmából szervezett fotópályázaton harmadik díjat nyertem.
-Anyák napi fotópályázat 2013: Az Udvarhelyi Híradó és a Merkúr áruház "Mit jelent anyának lenni" című fotópályázatán első díjat nyertem "Ők az unokáim" című fotómmal.
-"Sóvidék-Hegyalja képekben" fotópályázat 2013: Két kategóriában első díjat nyertem a "Kerámia égetés" és az "Uzsonna" című fotóimmal.
-"Best 100" Nemzetközi fotóművészeti kiállítás, Csíkszereda 2014: A beküldött 633 kép közül 100-at mutatnak be a tárlaton. Az én fotóim közül a "Kerámia égetés" címűt állítják ki.
-III. Székelyföldi Fotóbiennálé, Sepsiszentgyörgy 2017: II. díj a "Kenyér" kategóriában a "Házi kenyér" című fotómnak és ugyancsak ennek a fotómnak ARANY ÉREM a Magyar Fotóművészek Világszövetségétől.