2010. október 13., szerda

"Ők az unokáim"
11 megjegyzés:

 1. ez milyen jó! (tetszik, hogy csak az a rész kapott fényt, aminek jelentősége van: arc, kezek, kendő, és főleg: csillog a szeme!)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon belejöttél a portré/életkép fotózásba! Ez is nagyon jó, nagyon tetszik!

  VálaszTörlés
 3. Jó lett így, hogy nem a lencsébe néz a néni , hihetőbb a kép. Mintha csak a szomszéd néninek mutatná az unokái fotóját. Vagy lehet, hogy tényleg így volt ? Szép ez az árnyalat ,te állítottad elő vagy kész volt?

  VálaszTörlés
 4. This picture is really special. It's so much feelings in her face, good feelings. Nice shot.
  Have a nice evening.

  Berit.

  VálaszTörlés
 5. Annyira szépek a képeid, Erzsébet! Szerintem kiállítást érdemelnének, milyen szépek lennének nagyban előhivatva, falon. Megszólítanak.

  VálaszTörlés
 6. Nagyon-nagyon jó ez is! Hogy sikerült ezt az érdekes megvilágítást kifogni? Mintha balról-lentről jönne a fény. Volt ott valami ami tükröződött? nem úgy tűnik, mintha mesterséges fény lenne. Vagy ha igen, akkor nagyon profi :)

  VálaszTörlés
 7. érdekes, hogy a máskor lentről megvilágitott arc előnytelen fényeket kap, ebben az esetben még jó is. tetszik

  VálaszTörlés
 8. Köszönöm Nektek!

  Csaba, a nénit a fotótáborban fotóztuk, nekünk mutatta az unokáiról a fényképeket. A színt úgy állítottam elő, hogy ff konverziót csináltam és utána a színcsúszkáknál a sárga és piros színek állítgatásával hoztam ki ezt az árnyalatot. Nikon Capture nx-ben.

  Szilárd, a megvilágítás természetes volt. A néninek tornácos háza van, kiállt az ajtóba és a tornác padlóján, ha jól emlékszem, világos színű rongyszőnyeg volt amire pont rásütött a nap, az derítette ilyen szépen a néni alakját.

  VálaszTörlés
 9. Egy büszke és boldog nagymama! Nagyon szép kép!

  VálaszTörlés
 10. Beszédes kép! Nagyon tetszik! Grat. Üd. Marcsi

  VálaszTörlés
 11. Nagyon jó életkép ismét!! Sokat mesél!!

  VálaszTörlés