2010. december 22., szerda

Ezt kérem az Angyalkától!


Az utóbbi időben egyre gyakrabban viszem magammal a városba a fényképezőgépet. Most vettem a bátorságot és fotóztam is...:-)



10 megjegyzés:

  1. Remek...
    Tudom hogy ez nem a reklám helye de ez nem a Kaufland? Ismerős a helyzet hogy viszem a gépet de nem veszem elő...mert nincs merszem.

    VálaszTörlés
  2. De igen, a Kaufland.:-)
    Tulajdonképp az emberek visszautasításától félek amiben eddig még szerencsére nem volt részem.

    VálaszTörlés
  3. Érdekes, nem a szülők szemmagasságában vannak elhelyezve ezek a majdnem élethű nagyságú babák... A kicsik meg sóvárogva bár megsimogatják a csomagoláson keresztül. Ha az arcát nem is látni, de átjön a képről: "gyere velem haza! majd én vigyázok rád."

    VálaszTörlés
  4. és milyen jól tetted, hogy elő is vetted a gépet :-)
    aranyos fotó.
    én rájöttem, hogy "bátrabb" vagyok, ha nem a táskából kell elővenni, hanem már a nyakamban lóg a gép. mire a tasiból kivenném, elszállna a bátorság és az ihlet + nagy feltűnést lehet kelteni vele és az alany el is iszkol :-) most már én is gyakrabban viszem magammal, ha vásárolni vagy ügyintézni megyünk.

    VálaszTörlés
  5. Ott az áruházakban lehet fotózni? Itt nem veszik jó néven, sok helyen egyenesen tiltva van.
    Viviennek igaza van, ha nem a táskából kell előkapni a gépet, könnyebben megy a "paparazziskodás" :))
    És kisebb rá az esély is, hogy valamiről lemarad a fotós.

    VálaszTörlés
  6. Aranyos kép. Sokszor percekig állok a játéksoron, figyelve a gyerekek és szülők megnyilvánulásait. Egyszer szánjatok rá időt egy ilyen nagy játékrészlegen, sok jó élményben lesz eészetek. Ja vigyázni kell, nem megengedett az üzlet területén. Azt hiszem ki is van téve a bejáratnál. Én inkább ezért mellőzöm.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon aranyos kép.
    Sajnos egyik nagyáruházban sem megengedett a fotózás. Csak lopva lehet, ha van bátorsága hozzá az embernek, de igazából csak akkor érdemes, valami nagyon jó téma adódik.
    Ráadásul az eladótérben nem szerencsés a nyakban hordott gép sem, mert az őrök ilyenkor árgus szemekkel figyelik az embert.

    VálaszTörlés
  8. Álltalában előtte szóbaállok az emberekkel, ennek az a hátránya, hogy a kép sokszor megrendezett lesz mert bepózolnak. Ez most nem az az eset :)

    VálaszTörlés
  9. Máskor is legyen nálad a gép. Szép felvétel. :)

    VálaszTörlés