2012. április 10., kedd

Parkoló

13 megjegyzés:

  1. Egy ideig eltartott, amíg megértettem, de jó!!!

    VálaszTörlés
  2. Ügyes! Tényleg egy kis gondolkodásra van szükség a kép címének megértéséhez :) De aztán előtűnik az "autó"!
    Érdekelnének a fotó készítésének titkai!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi csel vagy titok nincs, a nap utolsó sugarai világították meg ezeket a még ki nem zöldült fákat. A háttér már árnyékban volt. Utólag egy kis kontrasztemelést kapott a kép.

      Törlés
    2. Nagyon kúúlos :) Asszem mintha van is valami neve ennek a stílusnak, valaki nem tudja, hogy micsoda?

      Törlés
    3. Nem tudom mi lehet a stílus neve. Eszemben sem volt mikor fotóztam, hogy valami stílusosat fotózzak, csak megláttam ott a "parkoló autót" és gondoltam megér egy fotót. Persze lett vagy 20 expó különböző szerkesztéssel és folyamatosan változó fények mellett, ez tetszett a legjobban végül. Egyébként a sziluettfotó szöges ellentéte szerintem, antisziluett.:-)

      Törlés
    4. Most mind azon gondolkozok, hogy nem e a Cola reklám kísért a fejemben, annál tutti volt olyan, hogy a jéghegyeknek "negatívban" kólásüveg volt az alakjuk. Meg valami erdős képpel is rémlik. No de ha nincs neve, akkó te vagy a keresztanyja a dolognak :)

      Törlés
  3. Nagyon jó fotó, ügyes észrevétel! Gratulálok.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon érdekes! Míg a kicsinyített képet néztem azt gondoltam, tényleg valami bozótosban rozsdásodó járgányról van szó! :)

    VálaszTörlés
  5. Ú, de tetszik! :) Jó meglátás nagyon!
    Hanem a háttérben egy kék függönyt vélek felfedezni... Jól látom?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A háttérben árnyékban lévő fák vannak, kicsit kékesen látszik a törzsük. Nem akartam jobban elsötétíteni az árnyékos részeket, mert akkor a napsütötte apró vékony ágas-bogas részről is vesztek el a részletek.

      Törlés