2013. december 25., szerda

Retro ajándék


9 megjegyzés:

  1. Hehe, ez nagyon szuper, nekem is van egy Fed 5B, édesanyámtól örököltem, remek gépek, a nagy szovjet birodalom idején nem voltak éppen olcsók! Használd egészséggel. Boldog ünnepet!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, neked is!
    Hát a fémet nem spórolták ki belőle az biztos! Olyan nehéz és masszív, hogy vészhelyzet esetén önvédelmi eszköznek tökéletes. A szeléncellás fénymérője amely még mindig működik és nem kell elem hozzá, valamint, hogy távmérős, ez mozgatta meg a fantáziámat. Az új évben előhívatom az első filmet amit vele fényképeztem el.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne aggódj, szuperül dolgoznak a gépek, persze ha valamilye nem sérült :) Én nagyon szeretem, most is van benne egy fekete-fehér Foma film :) Csak ezt spórlással kattogtatom :)

      Törlés
  3. Ez tényleg izgi... várom a vele készült fotókat, mindenképpen oszd meg!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha technikailag legalább jók lesznek akkor párat megosztok itt a blogon. De nem kell semmi érdekes témára számítani, mert csak egyszerű tesztképek lesznek esetleg családi fotók. A türelmetlenség miatt(hogy hamar elfogyjanak a kockák), nem tudtam jó témákra várni.:-)

      Törlés
  4. De jó!!! Én már nem is merek filmre fotózni... Bár talán van még olyan hely, ahol előhívják...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vannak helyek még ahol a filmeket is előhívják, de manapság már drága mulatság filmre fotózni. Én is csak kipróbálom a gépeket, hogy egyáltalán működnek-e még.
      Köszönöm figyelmed!

      Törlés
  5. A teljes laborom megvan még, igaz, hogy évek óta becsomagolva! Nincs szívem felszámolni, főleg, mikor ilyen bejegyzéseket látok. Hátha.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is őrzöm édesapám minilaborjának felszerelését, de már nincs merszem és türelmem használni, pedig emlékszem még mindenre amit megtanított nekem.
      Nemrég teszteltem két régi filmes gépet, egyik ez a Fed, a másik egy Agfa optima 1a. Most a laborban vannak a filmek előhívásra. Amelyiknek jobbak a képei abba teszek egy új filmet, talán ff filmet...

      Törlés