2010. október 26., kedd

Lovas kaland


Hurrá! Közel mertem menni egy lóhoz akinek a gazdája sem volt ott és én is egyedül voltam! Igaz, meg volt kötve szegény egy fához, így gondoltam, ha bármi rettenetes dolog eszébe jutna, nevezetesen hogy megrúgjon vagy megharapjon, legalább el tudok szaladni előle. Na és a gépet is a fejemnél tartottam, hisz alaphelyzetben így fotózok és gondoltam az is megvéd a lórúgástól illetve harapástól(szegény gép:-(). Tehát így okoskodva közeledtem a pacihoz, aki megengedte, hogy nagylátószöggel ilyen ronda torz portrét készítsek róla. Izgalmas és jó móka volt, a végén meg is simogattam és nem evett meg.:-)



9 megjegyzés:

  1. Nem értem a félelmed, de jópofa lópofa :) így szélesen!

    VálaszTörlés
  2. Nagy a feje.... A pacik többnyire barátságosak és kíváncsiak. Ha egy kis biztatásra szépen feltartott fülekkel közelednek feléd, akkor csak barátkozni akarnak. Ha viszont hátracsapott füllel, akkor sajnos a kamera s nem véd meg, jobb lelépni!
    Értékelem a félelmeid felett aratott győzelmet és sok ilyen pillanatot kívánok minden fotós és nem fotós barátnak egyaránt! (Magamnak is!) :)

    VálaszTörlés
  3. Szimpatikus lovacska, biztos ő is érdeklődéssel figyelte a ténykedésedet. Talán csak a "modellt állásért" járó sárgarépát várta :-)
    A kép igazán jó lett!

    VálaszTörlés
  4. Tesztik a torzítás...jó fotó :)
    nem esz meg, max megkostól.... :DDDD

    VálaszTörlés
  5. :)))) Jó fotó és a komment is! :)))

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm Nektek!

    Lóránt, a félelmemet én sem értem, de megvan. Talán azért mert nem ismerem eléggé a lovakat.

    Szilárd, köszönöm az infókat, máskor figyelem majd a fülüket ha lesz még alkalmam barátkozni. Egyébként ez is egyike a nagylátószöggel való kísérletezéseimnek amiről egyszer írtam és Te kérted, hogy mutassam majd az eredményeket.

    VálaszTörlés
  7. Nah,ha neked sikerult akkor asszem en is belevagok.
    Kb.ugyanabban helyzetben vagyok mint ahogy te voltal,egyszer sikerult le nagylatoznom egyet de a simi az kimaradt.Talan legkozebb,eszembe jutsz es en is megteszem.

    VálaszTörlés
  8. Sajátos, hangulatos képeket hoz ez a nagylátószög, ezt is zongorázni lehetne :-) Olyan emberien állati.

    VálaszTörlés