2012. február 28., kedd

Tánc

11 megjegyzés:

  1. Szuper! Egészen jó ez a téli fotózás. Semmi zavaró csak a téma és az sem akármilyen pózban. Nekem nagyon tetszenek Erzsike!

    VálaszTörlés
  2. Huh, de jó kép! Nagyon jól teljesítenek az ölyveid, sok örömed lehet a fotózásukban. Gratulálok!

    VálaszTörlés
  3. I've really enjoyed these posts of the Buzzard.
    Excellent captures. I only ever see them from a distance.

    VálaszTörlés
  4. Nálam díjnyertes felvétel :)

    VálaszTörlés
  5. Na most már nagyon irigykedem ám!! :D Fantasztikus pillanatokat sikerült megörökítened. Ezek egy alkalommal készültek vagy ennyire attraktívak minden alkalommal? Gratulálok!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Február 15. óta, amikor először megjelentek, majdnem minden nap megyek, de azelőtt is ez volt a rendszeres programom ezen a télen. Volt úgy, hogy szombaton és vasárnap két nap nem voltam, mert más dolgom volt, de hétfőn már rohantam újra. Ma sem voltam például, mert egész nap borult idő volt, köd meg havazás és időm sem volt, de holnap bármilyen idő lesz megyek és továbbra is mindig mikor tehetem amíg van hó és jönnek. Ha nem lesznek már kimagasló fotók az sem baj, legalább etetem őket, mert tényleg olyan mohón esznek szegények, hogy már sajnálnám ha éheznének.
      Nem mindig ilyen aktívak. Ezen a héten hétfőn például csak egy ölyv jött és ő zabált háborítatlanul végig, nem volt akció. Máskor mindig többen jöttek eddig. Meglátjuk holnap mi lesz...

      Törlés
  6. Nagy erénye ezeknek a fotóknak, hogy nem csak egyszerűen ábrázolja a madarakat (pedig az is remek dolog), de az életük jellemző pillanatait örökíti meg, technikailag kifogástalanul. Nagyon-nagyon jó elvételek mind, ez is csodás!

    VálaszTörlés
  7. Díjnyertes. Én személy szerint jobban szeretem ezeket az akciódús fotókat mint ahol csak úgy elvan a madár (mint amilyeneket én készítek :P )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meglátod Attila lesznek neked is akciódús fotóid, ha akarod és akkor is majd egyre jobbakat akarsz, de így van ez rendjén.

      Törlés
  8. Inkább a finom falatok feletti marakodásnak tűnik mint táncnak :)
    Akárhogy is, remek akciófotó ismét!

    VálaszTörlés