2013. szeptember 10., kedd

Búcsús hangulat

*


 **


 ***


 ****


 *****


******


*******


********

10 megjegyzés:

 1. Egy ilyen népünnepély csemege a fotósnak és te jól éltél a lehetőséggel: érdekes képeken keresztül mutattad be az eseményeket, a résztvevőket.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egy eredményes lessátrazást jobban szerettem volna, de most ez jött össze.:-)

   Törlés
 2. szeretem én is a hasonló rendezvényeket...csak a nagy tömeg nem lenne :D

  VálaszTörlés
 3. Udvarhelyen tutti izgibb volt, Griffék a dobigálós bárdjaikat egyenesen barantásék kellős közepébe hajigálták :) arra gondoltam, ha egy barantást netán elviszen a mentő, igazi középkori sztrítfájt lesz a bemutatóból, okosabban kéne élni, annyit mondhatok :)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerencsére élve mindenki megúszta. Voltak itt is közelharcok, lövöldözés nyilakkal, bárd és lándzsadobálás, csak mindig nem tudtam a legjobb nézőpontból fotózni.

   Törlés
 4. Szégyen és gyalázat, de végigolvasva a hozzászólásokat, utána kellett néznem, mit is jelent a barantás (baranta)... Legalább ennyivel is bővült a szókincsem :)
  Jó buli (és fotótéma) egy ilyen helyi rendezvény, amiket én magam bizony gyakran elhanyagolok - épp mostanában lesz nálunk egy hasonló (baranta nélkül).
  A fotókról pedig: jól sikerült összeállítás, elég változatos eseményekkel és fényviszonyokkal.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bizony manapság a rendezvények korát éljük, aki szereti az ilyen témákat az dúskálhat kedvére. Én többnyire a koncertek kedvéért megyek el, most azonban a harci bemutató és a kutya ügyességi bemutató is nagyon tetszett. Utóbbinál kissé bosszús voltam a mindent pirosra festő sátor miatt, de az ilyesmit nem csak a fotósok kedvéért rendezik meg.

   Törlés
 5. Szeretem az ilyeneket én is! Mindig vannak jó arcok, helyzetek! Jó sorozat!

  VálaszTörlés