2015. május 27., szerda

Testőrökkel


10 megjegyzés:

  1. Beszédes kép, egy emberélet, egy életforma és egy sors lenyomata. Gratulálok!

    VálaszTörlés
  2. remek kis kép, szeretem a szocfotóidat :) oly kifejezőek...

    VálaszTörlés
  3. Nagyszerű fotó. A kutyákat mintha csak beállítottad volna, hogy kitöltsék a képmezőt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg remekül beálltak, pedig az elején meg akartak enni.:-)

      Törlés
  4. This is the precise weblog for anybody who needs to seek out about this topic. You notice so much its almost arduous to argue with you. You positively put a brand new spin on a subject that's been written about for years. Nice stuff, simply nice!

    VálaszTörlés
  5. Pont megy egy polemia a mediaban es futo korokben, hogy kb. hova menjenek a pasztorok a kutyaikkal egyutt, egy jo csaladias helyre :) Azert annyira erdekes, hogy amig kozel nem erek a pasztorhoz, latom, hogy szorakoztatja a kutyatamadast visszavero elkeseredett turista, vagyis en. Magyarul rohog rajtam a majom. De amint kozelrol megszolitom emberre valik. Erdemes lenne ragyurni a pasztorpszichologiara csakhat futas/bringazas kozben pont erre nincs motivacio. Fotozaskor mondjuk belefer.
    Latom kedvesen elbeszelgetsz a robotokkal :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is olvastam a pásztorokról és kutyáikról, valóban nem tudnak nekik parancsolni és lehet, hogy nem is akarnak néha. Ebben az esetben nem volt gond, mert én autóval érkeztem a helyszínre és ha nem szólt volna rá a kutyáira visszamenekültem volna a kocsiba. De rászólt és még el is indult az autó fele, így bátran közeledhettem.
      Szóba szoktam elegyedni velük és barátságosak. Mikor engedélyt kérek, hogy fotózhassam általában megengedik, hálából viszek nekik képet következő alkalommal.:-)

      Törlés