2012. szeptember 24., hétfő

Szárnyasetetés városon és falun

*

**

***

8 megjegyzés:

  1. De jó képek!

    Vannak haszontalan és hasznos szárnyasok. A városban nem lenne szabad (itt tilos is!) etetni a galambokat, mert sajnos annyira elszaporodtak, hogy minden tele van az ürülékükkel, ami betegségeket terjeszthet. Úgyhogy a kisgyereknek és az úriembernek máris kiosztok egy-egy büntetőcédulát! :)

    VálaszTörlés
  2. A városi galambokat nem nagyon kedvelem, pláne az etetésüket a vele járó "melléktermékek" miatt. Persze képen jól mutatnak, és hálás téma. A néni és a pipietetés viszont szívemhez közeli hangulatot áraszt. Szerintem ff-ben még talán rá is erősítene erre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így egy bejegyzésben az én véleményem szerint jobb ha színesben van mindhárom. Köszi az ötletet egyébként.:-)

      Törlés
  3. A tyúkoknak is van ürülékük de ez falunn nem feltűnő , elvész a lovak és szarvasmarhák trágydombjának árnyékába.A lényeg hogy az állati ürülék falun trágya, városon pedig sz.r :)

    VálaszTörlés
  4. Janos feher-fekete otlete szerintem is hatasosabb volna. Csaba velemnye pedig a lenyegre tor :D Sajnos itt meg nem hoztak torvenyt az etetes ellen, ha van is nem tartatjak be.... sajnos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony elég sok fotómnál kapok olyan véleményt, hogy ff-ben jó lenne megpróbálni. Lehet, hogy az ff világhoz még éretlen vagyok, de gondolom idővel felnövök majd hozzá.
      Nem tudom van-e valami törvény a galambok etetésével kapcsolatban, minden esetre ott a téren boldogan etette a szárnyasokat öreg, fiatal.

      Törlés